Alla inlägg under februari 2009

Av Sofia Ohlsson - 13 februari 2009 17:22

Det är inte sant, inte en jäkel vill hitta på något i helgen? Bu..


I vilket fall så har jag en spännande sportlovsvecka framför mig=)

Av Sofia Ohlsson - 13 februari 2009 15:36

Idag gick jag och Elin ner på stan för att fika, vi mötte upp hennes syster Johanna och satte oss på coffe house någon gång runt tjugo i ett med en varsin bakad potat med räk- och parmesanröra, åh mums vad gott det var. Vi pratade om allt möjligt, men mest om deras barndom, psyket och humorserier..


Vi tog en dubbelfika, kladdkaka och cheesecake, sen skildes vi åt någon gång runt tre-tiden. Aldrig att en fika gått så snabbt.


Nu sitter jag här hemma och känner mig så fruktansvärt trött, men det är väl vad som väntas efter 6 veckors intensivt pluggande och allt annat som dragit igång, det här lovet är ett riktigt efterlängtat ett.


I helgen ska jag inte göra något.. alls, tror jag. Alla hjärtansdag spenderas här hemma med min familj så länge jag inte får något annat förslag?


Ha det bra, det ska jag=)

Av Sofia Ohlsson - 12 februari 2009 18:10

Japp, som jag skrev i förra inlägget har jag fått för lite sömn den här veckan. Datorn har varit avstängd runt 23.30 varje kväll, dels för att jag har haft hemtenta och filmanalys som skulle vara inlämnat denna vecka men mest för att elin och jag, trots att vi träffas varje dag i skolan och pratar om allt och lite till, verkar ha ännu mer att prata om på kvällarna. Idag bestämde jag mig för att ta igen den förlorade sömnen eftersom jag var färdig med alla akuta läxor och inget roligt hände här vid datorne ller på tv:n. 15.00 låg jag i sängen för att vila lite, 17.20 vaknade jag av att mamma kom hem.. De hade varit på studiebesök och fått sluta tidigare och hade det inte vart fr det had ejag nog sovit tills hon skulle komma hem egentligen, runt 19.20


Vad säger man, jag borde skaffa ett liv?


Menmen, skönt var det iallafall. Nu sitter jag och är hungrig, orkar dock inte gå till affären. Imorgon är det ny körlektion, hoppas jag får backa runt gathörn.


Vi skulle egentligen gått ut imorgon men hälften har blivit sjuka, ordentligt dessutom så vi skjuter upp det.. Lite skönt efter en sån här hektisk vecka säger jag.. Roligare när alla är på topp!


Nu ska jag avrunda med att berätta att även i år spenderas alla hjärtans dag ensam.. inget fel i det, inte alls.. Men det hade varit trevligt om NÅGON av mina kompisar inte var upptagna och ville göra något, inte för att det är alla hjärtans.. mer fr umgängets skull:)

Av Sofia Ohlsson - 11 februari 2009 16:11

Idag vaknade jag, precis som alla andra till ett snöväder utan dess like. Men jag är ju en av dem som gillar snön, jag älskar att kolla ut på flingorna som dalat från himlen sen jag vaknade 06.15 imorse. Det är så fint, och jag tycker det är lite väl att klaga på snön den elfte februari. Slutet av Mars kan jag gå med på att våren är efterlängtad, men i februari, ja då är det bara att gilla läget.


Nu ska jag skriva klart min hemtenta i geografi, ikväll blir det läggdags tidigt, jag har inte sovit som jag ska de senaste nätterna och det känns!

Av Sofia Ohlsson - 10 februari 2009 22:04

Idag var det gala, sista gången för järngänget som hållt i det i tre år, på eget initiativ. Det var synd att ingen annan ville ta tag i det själva men då får man tänka att själv kunde inte jag för att jag har så mycket skit att ta tag i redan, och så tnker nog de flesta.


Vi dansade iallafall, och svettades, och mådde illa, iallaflal jag, och antagligen på grund av nervositeten. Men vi har fått många fina kommentarer, både fårn kompisar och människor jag inte pratat med förut. KUL tycker jag:)


Efter tre galor där vi dansade två nummer begav jag mig hem, där väntade en nyrakad kissekatt. Hon var nog en tredjedel av sin vanliga volym. Det är ju så med perserkatter, de behövs rakas ibland. Därefter blev det Danskompaniet, två timmars dans ör min del och därefter satte jag mig i klubbrummet och fortsatte med min hemtenta som jag ska göra färdig imorgon.


Nu är jag här hemma, trött, sliten, glad, nöjd.. U name it. Det är ganska skönt att vara Sofia ibland:)

Av Sofia Ohlsson - 7 februari 2009 11:06

Idag känns allt jättejobbigt, det har att göra med det förra inlägget. Jag orkar inte, vill inte, jag kommer aldrig klara en uppkörning, någonsin, vill bara ge upp. Allt känns skit.

Av Sofia Ohlsson - 5 februari 2009 18:17

Om rubriken är oklar kan jag vara tydigare här, för jag vet inte om jag ska skratta eller gråta idag, grät en skvätt innan.. Så nu får jag väl skratta.


Jag kuggade på uppkörningen idag, första gången visserligen så det är väl bara att ta nya tag, mest surt för att det kostar och jag verkligen verkligen ville börja köra själv nu. Körde upp mot en trottoar när jag backade runt gathörn, och jag vet ju att man kuggas av det, så jag förstod direkt.


Klarade däremot uppskrivningen, så det är ju ett kapitel avslutat, om inte...


Fick ny uppkörning så pass sent att om jag kuggar igen får jag förmodligen göra om teorin...

Av Sofia Ohlsson - 3 februari 2009 15:22

Ikväll är det dansdansdans. Jag börjar redan om en och en halv timme. Sen är jag hemma, uppskattningsvis runt nio.

Ovido - Quiz & Flashcards