Alla inlägg under februari 2009

Av Sofia Ohlsson - 17 februari 2009 21:04

Idag har jag hunnit med en del, städat rummet lite halvhjärtat.. dansat några timmar, och fikat med heidi och milla.


Nu stter jag som vanligt klistrad här.. Jag har insett att det finns problem värre än mina.. Så är det. Imorgon blir iallafall en jobbig lonely dag.. Jag ska köra vid halv två annars har jag inget planerat och jag har en känsla av att det inte blir någon mat på kvällen om jag inte skärper mig.. det är ju så tråkigt att handla ohc planera mat till sig själv.


Förhoppningsvis får jag lite sällskap på msn på kvälle, haha vadå no-lifer. Vad sorgligt det lät "förhoppningsvis får jag sässlkap på msn" yea, det ska bli min nya slogan.

Av Sofia Ohlsson - 17 februari 2009 14:57

Det är förundrande hur snabbt något kan ske, något som väner upp och ner på ens hela värld. Ena stunden är allt som vanligt, den andra har allting förändrats och man vet inte ut eller in.


Jag mår bra, men jag vill finnas där för alla mina vänner som behöver det.


Imorgon har jag körlektion, sweeeet, wish me luck n stuf.

Av Sofia Ohlsson - 17 februari 2009 10:21

Idag vaknade jag nog runt kvart i tio och kunde inte somna om. Jag kunde verkligen inte och tankarna snurrar och hakar upp sig och jag blir snart sjuk av all nervositet samt besvikelse över misslyckandena jag gjort.


Så jag gick alltså upp, har precis fyllt i uppgifterna som krävs för att jag ska kunna skaffa visa-kort. Snart har jag gjort allt en nybliven artonåring bör ha gjort...


I eftermiddag är det fika på Ritz, följt av dansworkshop för Milla i lokalen. Skönt att ha lite annat att tänka på, det här lovet hade ju kunnat bli bra om inte... Men det ska nog gå så småningom.

Av Sofia Ohlsson - 16 februari 2009 22:23

Hej dagboken, ikväll har jag följt med Heidi till Olofström på MK-möte. Jag och Milla var hennes gäster som fick prova på lite olika krämer och sen fick vi fika. Det var mysigt, jag och Milla skrattade mycket och några timmar senare åkte vi hem. Det bästa med allt det här är att jag tycker så mycket om att umgås med Milla och Heidi, och alla andra danstjejer för den delen. Ibland känns det som om "jag-har-inga-vänner-i-hela-världen-tyck-synd-om-mig" Men då ska man tänka tillbaka på dagarn som den här, och tänka att ÅH vad många vänner jag har, och det känns som lördag varje gång vi träffas.


Nu sitter jag vid min dator, bredvid står tv:n på med "My name is earl" oj vad måndagskvällar är bra på sexan. Lite sorgligt att jag insett det, som jag sa senast för en halvtimme sen, jag behöver ett liv:)


Menmen, ikväll är ett undantag, jag ska äta min lilla kaga som mamma köpt hem framför weeds, som börjar nu halv. Sen imorgon är det fika med dansgänget igen, därefter dansa bort fikan. Ha det bra, det ska jag=)

Av Sofia Ohlsson - 16 februari 2009 11:57

Idag gick jag upp sent, sent, sent. ungefär exakt för en halvtimme sedan. Jag har hunnit med att ta en dusch iallafall och nu fastnade jag här. Dagen är inte särskilt planerad men jag tänkte iallafall laga lite potatis och purjolöksoppa till lunch, mumma säger jag bara.


Ikväll ska jag följa med Heidi till MK - möte. Eller hon ska på möte och jag ska bli lyxad med fika och hudvårdsklass.. Det är välbehövligt, jag om någon behöver annat att tänka på idag och de flesta veckorna framöver kan jag ju säga. Jäkla körkort, jäkla läxor, jäkla allt.


Men på tal om saker att se fram emot, så förutom mitt underbart sköna sportlov så ska jag bo sambo med Cocco vecka 10, hemma hos Heidi ska vi bo och de ska bli så skönt att slippa kraven och tjaten hemifrån. jag och Cocco är riktigt bra på att bo själva faktiskt, duktiga och sådär. Sedan är det bara fyra veckor till påsklovet;) och efter det är det bara två veckor till den danska kören kommer hit till sölvesborg och ger en konsert med oss i sankt Nicolais kyrka.. EFTER det, är det bara två veckor tills VI åker till danmark och ger en konsert med dom, plus allt annat det innebär att åka till Danmark med sina klasskompisar över en helg. Och efetr det är det inte långt till vår show, och efter DET så är det inte långt till Sweden rock, och sedna har jag praktiskt taget slutat tvåan. Ja jag säger då det, ska bara komma ihåg att leva mellan allt det där annars har jag sjukt mycket roligt inplanerat.


Ha det gött nu ska jag äta tacos till frukost;)

Av Sofia Ohlsson - 15 februari 2009 20:03

Just nu sitter jag inne på mitt, å, så varma rum. Jag känner mig nästan lite febrig, men det är nog ingen fara.. Jag tror att jag listat ut varför mitt rum är onaturligt varmt. Förutom tt det enda elementet är sönder, alltså antingen sjukt varmt, eller iskallt så har det nog att göra med mitt rums carrying capacity. Japp, du läste rätt, ett ganska avancerat uttryck här på bloggen;) Jag och mina klasskamrater lärde oss innebörden av det här ordet när vi skrev hemtentan i geografi förra veckan.. Ja, för att komma till saken, carrying capacity i DEN HÄR bemärkelsen innebär att mitt rum har nått gränsen för vad det klarar av angående elektricitet. Jag har helt enkelt för mycket tekniska grejjer här inne, min tv, min dator, min dvd, mina lampor och mitt icke-fungerande element är för mycket för mitt drygt 9 kvadratmeter stora (lilla?) rum.


Åt precis min tacos förresten. Ensam, tråkigt, men också så typiskt min familj. Mamma mådde inte riktigt bra och kände sig inte sugen på just tacos och jacob är hemma hos någon kompis så han får ta resterna sen..


Just nu kollar jag på "I survived a japanese gameshow".. Visst respekterar jag andra kulturer.. absolut, men japaner är helgalna, både på gott och ont. Nej hörni, ännu en dag till ända, nu ska jag kila bort till min säng och fortsätta titta på tv:n tills något bättre kommer upp:)

Av Sofia Ohlsson - 15 februari 2009 16:55

Söndagar är så fruktansvärt deprimerande, det har jag tyckt i större delen av mitt liv. Och är det inte synd? Att 1/7 av ens liv ska vara automatiskt deprimerande? Jag försöker att göra mina söndagar bättre, göra mig fin, hitta på något, äta gott. Men det är något med söndagar som inget smink i världen, eller någon händelse kan få bort. Den där söndagskänslan.


Idag gick jag iallafall upp runt tolv, jag som normalt är så duktig på att gå upp senast halv elva, har verkligen behövt sova ut. Därefter följde en seg start, jag slötittade på tv och satt lite halvt vid datorn drygt en och en halv timme innan pappa ringde, han undrade om vi skulle träffas och köra lite bil, Javisst! ytterligare en timme senare had ehan kört hem hit och två timmars backade runt gathörn samt öva högersvängar är nu avklarat. Men är jag bättre för det? Nej, jag kommer nog att kugga igen, pepparpeppar..


Allt känns bara så hopplöst och ytterligare ett misslyckande skulle kännas skitjobbigt.


Ikväll blir det tacos, tacos har blivit en slags söndagsmat här hemma, konstigt. När jag var liten var det toppen på fredagsstämningen, tacos. Fast då sa vi inte så, nej då hette det Burritos, jag undrar varför, det var ju inte så att vi bara åt burritosana, bröden alltså. Men ändå, nu heter det Tacos och nu är det tydligen en söndagsrätt. Men tur är väl det, för utan tacosen hade kanske den här söndagen varit ännu värre? Något gott ska man väl unna sig.


Ha det bra=)

Av Sofia Ohlsson - 14 februari 2009 14:18

Idag är det alla hjärtans-dag, för er som gått miste om det. Förra året minns jag att vi spelade i aulan för skolan, vår ensemble körde "And I found this boy" och Jan skämtade om att vi skulle utföra en live-donation dagen till ära, "byt hjärta med den som sitter till höger om dig".


I år får vi, vara lediga.. Men det spelar ingen större roll för jag ska inte göra något särskilt ändå, kompisarna som har pojkvänner är upptagna och min närmsta singel-vän ska åka till teneriffa imorgon. Jag är inte alls avundsjuk, nej inte alls.. Jag har inte alls tjatat de två senaste åren på att mina vänner ska åka utomlands med mig.. nejnej. Men jag är glad för hennes skull, verkligen. Och jag förväntar mig ett kort.


Nu ska jag göra mig iordning sen tänkte jag springa ner på stan och köpa lite hjärtan till min mamma. Ha det bra=)

Ovido - Quiz & Flashcards